An open gate.

Last month I started talking about urban exploring and that I wanted to try to find some cool locations in my area as well. A little list of places has already come together, but the problem of access to those places is not always that easy to solve. My latest discovery thou was pure luck: an open gate. Some of the construction workers must have forgotten to close that one.. As we speak the building is slowly but surely being teared down and will soon become new shiny offices or something like that. I’m glad I made it in time!

© Jule Helmke

© Jule Helmke

The old post office.

Advertisements

3 thoughts on “An open gate.

  1. Knappe foto reeks en inderdaad een leuke locatie, al zou ik persoonlijk minder prijsgeven qua locatie (de stadsnaam bv zou ik niet als tag gebruiken). Urbexers zijn nogal op hun locaties gesteld, dus zo min mogelijk prijsgeven is de boodschap, anders ga je ook niet snel andere locaties vast krijgen via anderen ;). Dit vooral met het oog op mensen die minder goede bedoelingen hebben dan met een camera rondlopen.

    greetz

    • bedankt voor de advies! ik ben nog nieuw in België en met de Urban exploring ding, men ik hoop wel dat ik niemand kwaad gemakt heb :( Ik zal in de toekomst een beetje meer voorzichtig zijn ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s